Golf-arrangementen
van "Beffelyhills."

.............................................................................................................................................


Speciaal voor de golfliefhebbers kan "Beffelyhills" u een aantrekkelijk golfarrangement aanbieden. In overleg met u toveren wij ons wandelarrangement om in een golfarrangement. U slaapt, ontbijt en dineert bij "Beffelyhills" terwijl u op de baan geniet van het door "Beffelyhills" verzorgde lunchpakket. Alleen de afslagtijden en de green-fees dient u zelf te regelen, zie hiervoor onderstaande info:

Golf club DURBUY
De bekende en prachtig gelegen golfbaan van Durbuy (status: open / 18 holes) ligt op 15 min. rijden afstand. Voor de beginnende golfer kan er bij golf club Durbuy op een 9 holes drivingrange gespeeld worden hiervoor hoeft u geen GVB te overleggen. Tevens is er een prachtige 18 holes baan voor golfers in bezit van een GVB. In de weekenden geldt tot 12.00 uur een handicap (HCP 36).
Telefoon: 0032 (0)86 214454.

Welkom in de wereld van golf in België
Golf club FIVE NATIONS
Op ca. 35 minuten rijden afstand vind u deze internationaal bekend staande golf club in Méan. Deze 18 holes baan met haar vermaarde 13e hole staat garant voor een ongekend golfplezier.
Telefoon: 0032 (0)86 323232.
Grand-Café "Beffelyhills" - Beffe Rendeux, de gezelligste B&B in de Ardennen.
Ontdek alle arrangementen over: romantiche- weekend- wandel- golf- mountainbike-
E-bike
- motor- arrangementen of Outdoor activiteiten.

Terug